Novinky & aktuality

Vylepšené sedmistovky
16.04.2024, 08:48

  S řadou 700 se studiový zvuk vrací domů. Řada 700 Signature staví na tomto výjimečném rodokmenu, optimalizovaných technologiích a jedinečných, luxusních povrchových úpravách a poskytuje výkon a eleganci, které jsou o úroveň výš než ty nejlepší.   Model 702 S3 Signature vychází z firemní nejmodernější vlajkové lodi podlahových reproduktorů řady 700 a vyvíjí ji tak, aby poskytovala bezkonkurenční úroveň výkonu. Model 705 S3 Signature je odborně zkonstruován tak, aby poskytoval zvukovou brilanci v kompaktnějším provedení. HTM71 S3 Signature je první středový reproduktor řady 700 Signature svého druhu, který přináší ještě větší čistotu a detailnost vašich oblíbených filmů a hudby.   Prohlédněte si celou sérii 700 S2 Signature ZDE!  

Nový Dolby Atmos soundbar
02.04.2024, 09:54

  Společnost DENON uvádí skvělý nový dostupný soundbar, který i bez subwooferu umí nabídnout plný zážitek z Dolby Atmos!   Denon DHT-S218 je štíhlý soundbar se dvěma výkonnými vestavěnými subwoofery s dolním vyzařováním a technologií Dolby Atmos, který umožňuje vytvořit silný zážitek z domácího kina bez samostatného subwooferu. Nyní streamujte s nízkou latencí a vyšší kvalitou zvuku prostřednictvím technologie Bluetooth® Low Energy (LE) Audio. 3D zvuk s Dolby Atmos Zvuk v plném rozsahu Bezdrátové streamování hudby Bluetooth® Low Energy (LE) Audio HDMI 4K s eARC   Více o DHT-S218 najdete zde.  

Předzesilovač s vestavěným streamingem
26.03.2024, 13:04

  Linkový předzesilovač Delta PRE Mk II je základem vašeho dokonalého systému. PRE Mk II je navržen pro připojení k celé řadě zdrojů a z každé nahrávky, ať už analogové nebo digitální, vyždímá ten nejvyšší výkon. Delta PRE Mk II dodá dokonale vyvážený zvuk navazujícím stereofonním i monofonním zesilovačům Delta.   Nyní můžete pohodlně využít i veškeré kvalitní streamovací služby i svou lokální sbírku digitálních souborů díky vestavěné technologii HEOS.   Více o špičkovém předzesilovač najdete ZDE .

Stylový integrovaný zesilovač
12.03.2024, 10:44

  Korejská značka HiFi ROSE představila nový integrovaný zesilovač RA280 s pokročilými technologiemi v čele s GaN FET tranzistory, které díky nejnovějším materiálům fungují podstatně rychleji a přesněji, než jakékoliv tradiční výkonové prvky na bázi silikonu.   Pevné hliníkové šasi, matný povrch a promyšlené rozložení ovládacích prvků unitkáního pojetí slouží k uspokojení ergonomických i estetických nároků. Navíc jsou ovládací prvky vyvedeny v nezaměnitelném vintage stylu. RA280 vizuálně obohatí váš poslechový prostor díky úžasnému splynutí promyšleného vnitřního a vnějšího designu.   RA280 je navržen na bázi dvou plně separovaných výkonových modulů, pracujících prakticky jako monobloky. Díky tomu nabízí tento zesilovač 250 Wattů na kanál bez ohledu na impedanční zátěž 4 nebo 8 ohm. Výstupní analogový filtr je dvoustupňový, plně navržený v HiFi ROSE a zajišťuje zachování špičkové zvukové kvality. Filtr má excelentní parametry a zachovává linearitu s tolerancí -1 dB do 65 kHz a s tolerancí -3 dB dokonce až 85 kHz. Tato technologie dramaticky snižuje šum, nutně vznikající v oblasti spínací frekvence zesilovače a jeho napájecího zdroje.   Zjistěte více o RA280 ZDE.    

EUROSTAR Ostrava

Jsme výhradní zastoupení renomovaných značek pro český trh, zabýváme se velkoobchodním prodejem elektroniky Denon, Marantz, Bowers & Wilkins, Koss, HiFi ROSE, Polk Audio, Classé, DUNE HD, MEDE8ER, iEAST, NuVo a Inakustik. Nabízíme Hifi, High end, domácí kino, multimediální centra, sluchátka a audio kabely.

Načítám, prosím vydržte...