CA-M300

Tento produkt již není v prodeji.
Vyberte variantu
Barevné provedení:
Stříbrná
180 000 Kč / ks

CA-M300 je monoblok, tedy monofonní koncový zesilovač s výkonem 300W (8 Ohm), určený hlavně pro zákaznické instalace. Z toho důvodu má specielní chazení - takzvaný inteligentní chladící tunel (ICTunnelTM), tedy konstrukci pro kontrolované nucené a přitom tiché chlazení, jenž řeší problémy vznikající jinak například při umístění více zesilovačů. Přístroj umožňuje nesymetrické (RCA) i symetrické (XLR) připojení, na zadním panelu jsou také terminály 12V spínání a pro ovládání řídícími systémy či aktualizaci firmware také RS232 i USB. Samozřejmostí je také možnost propojení po sběrnici CAN-BUS pro synchronizaci v systému Classé.

Frekvenční rozsah: 1Hz – 80kHz, -3dB
Výstupní výkon do 8 Ohm: 1x 300W
Výstupní výkon do 4 Ohm: 1x 600W
Harmonické zkreslení (symetrika): <0.002% na 1 kHz
Harmonické zkreslení (cinch): <0.004% na 1 kHz
Vstupní impedance: 50k? symetrika / cinch
Zisk: 29dB symetrika / cinch
Odstup signál/šum: -116dB při plném výkonu do zátěže 8 Ohm
Výstupní impedance: 0.015? @ 1kHz
Obvyklá spotřeba: 420W @ 1/8 výkonu do zátěže 8 Ohm
Šířka: 444mm
Hloubka (bez konektorů): 445mm
Výška: 223mm
Hmotnost: 34.1kg

Nalezeno celkem: 5 prodejců

Studio JASYKO

Studio JASYKO

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Brno

Komplexní řešení audiovizuálních a řídících systémů pro domácí i profesionální aplikace. Bohatě vybavené poslechové místnosti, spolupráce s architekty a nábytkáři a profesionální montáž. Široká nabídka nejnovějších modelů přístrojů značek DENON, Classe, Rotel, reprosoustav Boewrs & Wilkins, systémy multiroom firmy NuVo a sluchátek DENON. Naleznete zde i širokou nabídku propojovacích kabelů značky Inakustik.

Detail Web
Studio Špalíček

Studio Špalíček

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Ostrava - Hrabůvka

Ti, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu, velice rádi přivítáme v našem studiu v Ostravě. Rádi Vám zde předvedeme veškeré dostupné zboží, které si můžete sami otestovat v našem nově rekonstruovaném plně klimatizovaném poslechovém studiu. Zde se snažíme maximálně věnovat čas a odbornou péči Vám - našim zákazníkům.

 

V naší poslechové místnosti si můžete například vyzkoušet práci se systémy NuVo, vidět HDTV projekci a poslechnout si kompletní ucelenou řadu reprosoustav B&W řady 800D a 700, předního světového výrobce reprostoustav - mistra zvuku. 

 

Těšíme se na Vaši návštevu a věříme, že budete spokojeni jak s našimi službami tak i se zakoupeným zbožím.

 

Jiří Mahdal - majitel obchodu

Detail Web
PROFIMEDIA Opava

PROFIMEDIA Opava

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Opava

Špičkově vybavené High end audio video poslechové studio, specialista nejen na obraz a zvuk, ale i design, nejvyšší náročnost provedení a dokonalý detail - pouze pro nejnáročnější klienty. Návštěva pouze po telefonické dohodě.

Detail Web
PROFIMEDIA Praha

PROFIMEDIA Praha

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 10

Specializovaný prodejce na zákaznické instalace.Návrh a prodej audiovizuální, prezentační a projekční techniky pro byty, domy, vily i veřejné, firemní a kancelářské prostory. Návrhy konferenčních a školících místností.

Detail Web
ALTEI s.r.o.

ALTEI s.r.o.

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 4 - Lhotka

Špičkové HiFi studio ve kterém uslyšíte přístroje značek DENON, Rotel Classe, reprosoustavy Bowers & Wilkins a multizónové ozvučení technikou NuVo.  Nejen spolehlivě poradí , ale i odborně nainstalují zakoupenou elektroniku.

 

Jak se k nám dostanete

 

 

Detail Web
Načítám, prosím vydržte...