ESSENTIA D

Tento produkt již není v prodeji.
Vyberte variantu
Barevné provedení:
černá
0 Kč / ks

* šest linkových vstupů pro využití funkce Multisource * ozvučení až šesti zón a možnost snadného rozšíření na 12 zón * komplet obsahující celý sytém bez nutnosti pořizovat další součásti(ESSENTIA D obsahuje komplet všech součástí potřebných k instalaci systému, neobsahuje však reproduktory, kabeláž a přístroje sloužící jako zdroj zvuku.) * 40 wattů výkonu na každou zónu umožňuje vysoce kvalitní reprodukci * sdružení zón na stejný audio zdroj využitelné při dnešní „ open floor “ architektuře * linkové výstupy pro použití s externím koncovým zesilovačem pokud je potřeba vyšší výkon * vestavěný infračervený přijímač pro snadné ovládání standardním dálkovým ovladačem * funkce MUTE umožňující rychlé ztlumení když Vám například zazvoní telefon.

Set Essentia D obsahuje:
Essentia D 6-zónový zesilovač pro šest zdrojů, 6x ovládací klávesnice výměnnými kryty v barvách bílá, slonová kost, mandlová a 36 výměnných tlačítek, Dálkové ovládání RC1 včetně baterií, EZ - Port, systémový kabel, 4x IR emiter.

Set Essentia D Expander ( pro ozvučení dalších šesti zón ) obsahuje:
Essentia D 6-zónový zesilovač pro šest zdrojů, 6x ovládací klávesnice výměnnými kryty v barvách bílá, slonová kost, mandlová a 36 výměnných tlačítek, Dálkové ovládání RC1 včetně baterií, Audiolink a Datalink propojovací kabely.

Systémy NuVo poskytují mnoho kombinačních možností společně s dokonalým zvukem a jednoduchým, uživatelsky přívětivým ovládáním. To vše při zachování velmi příznivé ceny. Váš dům nikdy nezněl tak dobře. Níže uvedená cena je za základní jednotku včetně šesti klávesnic, dálkového ovladače RC1, čtyř emitérů a jednoho EZ portu.

Nalezeno celkem: 5 prodejců

Studio JASYKO

Studio JASYKO

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Brno

Komplexní řešení audiovizuálních a řídících systémů pro domácí i profesionální aplikace. Bohatě vybavené poslechové místnosti, spolupráce s architekty a nábytkáři a profesionální montáž. Široká nabídka nejnovějších modelů přístrojů značek DENON, Classe, Rotel, reprosoustav Boewrs & Wilkins, systémy multiroom firmy NuVo a sluchátek DENON. Naleznete zde i širokou nabídku propojovacích kabelů značky Inakustik.

Detail Web
Studio Špalíček

Studio Špalíček

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Ostrava - Hrabůvka

Ti, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu, velice rádi přivítáme v našem studiu v Ostravě. Rádi Vám zde předvedeme veškeré dostupné zboží, které si můžete sami otestovat v našem nově rekonstruovaném plně klimatizovaném poslechovém studiu. Zde se snažíme maximálně věnovat čas a odbornou péči Vám - našim zákazníkům.

 

V naší poslechové místnosti si můžete například vyzkoušet práci se systémy NuVo, vidět HDTV projekci a poslechnout si kompletní ucelenou řadu reprosoustav B&W řady 800D a 700, předního světového výrobce reprostoustav - mistra zvuku. 

 

Těšíme se na Vaši návštevu a věříme, že budete spokojeni jak s našimi službami tak i se zakoupeným zbožím.

 

Jiří Mahdal - majitel obchodu

Detail Web
Cinema shop

Cinema shop

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 2

Dokonale vybavená prodejna s poslechovým studiem. Kompletní nabídka Hi-Fi techniky, stereo komponentů, systému domácího kina a televizí. Bohatá prezentace značek DENON, Bower & Wilkins, KOSS, DUNE HD, Mede8er a InAkustik.

Detail Web
PROFIMEDIA Opava

PROFIMEDIA Opava

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Opava

Špičkově vybavené High end audio video poslechové studio, specialista nejen na obraz a zvuk, ale i design, nejvyšší náročnost provedení a dokonalý detail - pouze pro nejnáročnější klienty. Návštěva pouze po telefonické dohodě.

Detail Web
Mediatronik

Mediatronik

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 5

Specializovaná firma v oblasti komplexních řešení audiovizuální techniky.

Detail Web
Načítám, prosím vydržte...