CDP-102

Tento produkt již není v prodeji.
Vyberte variantu
Barevné provedení:
Stříbrná
140 000 Kč / ks

Tento dvoukanálový přehrávač je určen pro vysoce kvalitní přehrávání audia z mnoha typů audio ale i video disků. Nastavování pomocí menu je možné díky barevnému displeji na čelním panelu. V případě, že je třeba ovládat a nastavovat přístroj z větší vzdálenosti, je možné informace z tohoto displeje díky Video či S-Video terminálu přenést do nějakého zobrazovače. Přístroj dvoukanálově přehrává formáty CD, CD-R, CD-RW, DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM, DualDisc, MP3, WMA. dts-CD, Video-CD a S-VCD. Všechny audioformáty jsou před D/A převodem Up-samplovány na 24-bit/192kHz. Analogové výstupy pro levý a pravý kanál jsou jak v nesymetrickém (RCA), tak i v symetrickém (XLR) provedení. Digitální signál je pak dostupný na RCA (SPDIF), XLR (AES/EBU) a optickém (TOSLINK) konektoru. Pro komunikaci s jinými komponenty Classé je přístroj vybaven sběrnicí CAN BUS, k dispozici jsou i terminály 12V spínání a kabelového dálkového ovládání, stejně jako RS-232. V příslušenství je podsvícený dálkový ovladač.

Frekvenční rozsah: +0dB/-0.4dB (8Hz – 20kHz nesymetrický výst.)
Zkreslení (THD): 0.001%
Poměr signál / šum: >110dB
Separace kanálů: 112dB 16Hz – 20kHz
D/A převodník: 1 x Cirrus Logic CS4398
Vzorkovací frekvence: 192 KHz
Symetrický výstup - úroveń : 4 Vrms
Nesymetrický výstup - úroveń : 2 Vrms
Spotřeba: 55w
Podporované formáty: CD, CD-R, CD-RW, DVD Audio & Video, VCD, SVCD, MP3, AAC, WMA, DTS CD, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW
Výstupy: *******************
Nesymetrické analog: 2 x RCA
Symetrické analog: 2 x XLR
Digitální koaxiál S/PDIF : 1 x RCA
Digitální AES/EBU : 1 x XLR
Digitální optický: 1 x Toslink
S Video: 1x pro menu
Kompozit: 1x pro menu
Hmotnost a rozměry: *****************
Šířka: 445mm
Výška: 121mm
Hloubka: 419mm
Hmotnost: 12.3kg

Nalezeno celkem: 5 prodejců

Studio JASYKO

Studio JASYKO

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Brno

Komplexní řešení audiovizuálních a řídících systémů pro domácí i profesionální aplikace. Bohatě vybavené poslechové místnosti, spolupráce s architekty a nábytkáři a profesionální montáž. Široká nabídka nejnovějších modelů přístrojů značek DENON, Classe, Rotel, reprosoustav Boewrs & Wilkins, systémy multiroom firmy NuVo a sluchátek DENON. Naleznete zde i širokou nabídku propojovacích kabelů značky Inakustik.

Detail Web
Studio Špalíček

Studio Špalíček

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Ostrava - Hrabůvka

Ti, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu, velice rádi přivítáme v našem studiu v Ostravě. Rádi Vám zde předvedeme veškeré dostupné zboží, které si můžete sami otestovat v našem nově rekonstruovaném plně klimatizovaném poslechovém studiu. Zde se snažíme maximálně věnovat čas a odbornou péči Vám - našim zákazníkům.

 

V naší poslechové místnosti si můžete například vyzkoušet práci se systémy NuVo, vidět HDTV projekci a poslechnout si kompletní ucelenou řadu reprosoustav B&W řady 800D a 700, předního světového výrobce reprostoustav - mistra zvuku. 

 

Těšíme se na Vaši návštevu a věříme, že budete spokojeni jak s našimi službami tak i se zakoupeným zbožím.

 

Jiří Mahdal - majitel obchodu

Detail Web
PROFIMEDIA Opava

PROFIMEDIA Opava

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Opava

Špičkově vybavené High end audio video poslechové studio, specialista nejen na obraz a zvuk, ale i design, nejvyšší náročnost provedení a dokonalý detail - pouze pro nejnáročnější klienty. Návštěva pouze po telefonické dohodě.

Detail Web
PROFIMEDIA Praha

PROFIMEDIA Praha

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 10

Specializovaný prodejce na zákaznické instalace.Návrh a prodej audiovizuální, prezentační a projekční techniky pro byty, domy, vily i veřejné, firemní a kancelářské prostory. Návrhy konferenčních a školících místností.

Detail Web
ALTEI s.r.o.

ALTEI s.r.o.

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 4 - Lhotka

Špičkové HiFi studio ve kterém uslyšíte přístroje značek DENON, Rotel Classe, reprosoustavy Bowers & Wilkins a multizónové ozvučení technikou NuVo.  Nejen spolehlivě poradí , ale i odborně nainstalují zakoupenou elektroniku.

 

Jak se k nám dostanete

 

 

Detail Web
Načítám, prosím vydržte...