CDP-502

Tento produkt již není v prodeji.
Vyberte variantu
Barevné provedení:
stříbrná
160 000 Kč / ks

CDP-502 v sobě integruje to nejlepší, co firma Classé ve svých přehrávačích používá - tedy videočást z modelu CDP-300 a audiočást z modelu CDP-202. Přístroj je tedy vybaven funkcí Progressive Scan a plně podporuje HDTV. Na Digitálním HDMI je totiž k dispozici nejen rozlišení 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i ale také 1080p. Dvoukanálová audiočást je zajímavá zcela oddělenými cestami pro symetrický a nesymetrický audio výstup, včetně oddělených D/A převodníků. Všechny audioformáty jsou před D/A převodem Up-samplovány na 24-bit/192kHz. Pro jejich převod na analog jsou pak použity tři D/A převodníky Burr Brown PCM1792. Digitální signál je dostupný na RCA (SPDIF) a XLR (AES/EBU) výstupu, nebo na optickém (TOSLINK) konektoru. Přehrávač podporuje formáty CD, CD-R, CD-RW, DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM, DualDisc, MP3, WMA. dts-CD, Video-CD a S-VCD. Ovládat jej lze přes dotykový displej na čelním panelu, elegantní kovové D.O., nebo ve spojení s ovládacími systémy přes vstup RS232. Synchronizace s ostatními přístroji je možná pomocí 12V spínání či sofistikované sběrnice zvané CAN-BUS.

PODPOROVANÉ FORMÁTY: ***********************
SEKCE ANALOGOVÉHO AUDIA: ************************
FREKVENČNÍ ROZSAH: 8Hz – 20kHz (symetrický výst., +0dB/-0.4dB)
ZKRESLENÍ (THD): 0.001%
NESYMETRICKÝ VÝSTUP - ÚROVEŃ: 2 Vrms
SYMETRICKÝ VÝSTUP - ÚROVEŃ: 4 Vrms
POMĚR SIGNÁL / ŠUM: >110 dB (1KHz @ 0dBFS - A-váženo)
PŘEPOČÍTÁNÍ ROZLIŠENÍ (SCALING): ano (až do 1080p na HDMI)
HMOTNOST A ROZMĚRY: ******************
ŠÍŘKA: 455 mm
VÝŠKA: 121 mm
HLOUBKA: 419 mm (bez konektorů)
HMOTNOST: 12,3 kg
SPOTŘEBA: 72w
SEKCE DIGITÁLNÍHO AUDIA: ***********************
D/A PŘEVODNÍK: 3 x Burr Brown PCM1792
UP-SAMPLING FREKVENCE: 192 KHz
AUDIO VÝSTUPY: ***********************
NESYMETRICKÉ ANALOG: 1 x RCA (pár)
SYMETRICKÉ ANALOG: 1 x XLR (pár)
DIGITÁLNÍ KOAXIÁL S/PDIF: 1 x RCA
DIGITÁLNÍ AES/EBU: 1 x XLR
DIGITÁLNÍ OPTICKÝ: 1 x Toslink
VIDEO VÝSTUPY: ***********************
HDMI: 1x
KOMPONENTNÍ: 1x
S-VIDEO: 1x
KOMPOZITNÍ: 1x
PROGRESSIVE SCAN: PAL/NTSC

Nalezeno celkem: 5 prodejců

Studio JASYKO

Studio JASYKO

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Brno

Komplexní řešení audiovizuálních a řídících systémů pro domácí i profesionální aplikace. Bohatě vybavené poslechové místnosti, spolupráce s architekty a nábytkáři a profesionální montáž. Široká nabídka nejnovějších modelů přístrojů značek DENON, Classe, Rotel, reprosoustav Boewrs & Wilkins, systémy multiroom firmy NuVo a sluchátek DENON. Naleznete zde i širokou nabídku propojovacích kabelů značky Inakustik.

Detail Web
Studio Špalíček

Studio Špalíček

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Ostrava - Hrabůvka

Ti, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu, velice rádi přivítáme v našem studiu v Ostravě. Rádi Vám zde předvedeme veškeré dostupné zboží, které si můžete sami otestovat v našem nově rekonstruovaném plně klimatizovaném poslechovém studiu. Zde se snažíme maximálně věnovat čas a odbornou péči Vám - našim zákazníkům.

 

V naší poslechové místnosti si můžete například vyzkoušet práci se systémy NuVo, vidět HDTV projekci a poslechnout si kompletní ucelenou řadu reprosoustav B&W řady 800D a 700, předního světového výrobce reprostoustav - mistra zvuku. 

 

Těšíme se na Vaši návštevu a věříme, že budete spokojeni jak s našimi službami tak i se zakoupeným zbožím.

 

Jiří Mahdal - majitel obchodu

Detail Web
PROFIMEDIA Opava

PROFIMEDIA Opava

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Opava

Špičkově vybavené High end audio video poslechové studio, specialista nejen na obraz a zvuk, ale i design, nejvyšší náročnost provedení a dokonalý detail - pouze pro nejnáročnější klienty. Návštěva pouze po telefonické dohodě.

Detail Web
PROFIMEDIA Praha

PROFIMEDIA Praha

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 10

Specializovaný prodejce na zákaznické instalace.Návrh a prodej audiovizuální, prezentační a projekční techniky pro byty, domy, vily i veřejné, firemní a kancelářské prostory. Návrhy konferenčních a školících místností.

Detail Web
ALTEI s.r.o.

ALTEI s.r.o.

Kamenná prodejna, Internetový prodejce

Praha 4 - Lhotka

Špičkové HiFi studio ve kterém uslyšíte přístroje značek DENON, Rotel Classe, reprosoustavy Bowers & Wilkins a multizónové ozvučení technikou NuVo.  Nejen spolehlivě poradí , ale i odborně nainstalují zakoupenou elektroniku.

 

Jak se k nám dostanete

 

 

Detail Web
Načítám, prosím vydržte...